Η Kassimatis Cycling στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

Η Kassimatis Cycling στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

Με την αγορά ποδηλάτου ή εξοπλισμού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Kassimatis Cycling προσφέρει σημαντικά ποσά στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Στα 70 χρόνια λειτουργίας της η Kassimatis Cycling άλλαξε ώστε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των καιρών, αλλά παραμένει πιστή στις αξίες της. Ωριμάζει αλλά συνεχίζει με σταθερό βηματισμό να υπηρετεί την εμπορική ηθική και τον σεβασμό προς τον πελάτη.

Η εταιρεία αναπτύσσεται και συμβάλλει  στην εξέλιξη της ελληνικής (κι όχι μόνο) αγοράς προσφέροντας γνώσεις, νέες ιδέες και τεχνολογίες από το μέλλον. Δυνατή και εμπορικά σταθερή θα συνεχίσει και τις επόμενες δεκαετίες να πιστεύει σε αυτή την διαφορετική προσέγγιση που την κράτησε ζωντανή όλα αυτά τα χρόνια. Η ποδηλασία στην Ελλάδα μπορεί και πρέπει να έχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Το παιδί αποτελούσε πάντα την κινητήριο δύναμη για την εταιρεία, καθώς το προϊόν που προσέφερε και προσφέρει απευθύνεται στα παιδιά κάθε ηλικίας. Με  αφορμή  την  επέτειο  των  70  χρόνων  λειτουργίας  της,  η  Kassimatis  Cycling καλεί την Πέμπτη 31/12/2015 τους ποδηλάτες σε μια γιορτή γεμάτη χαμόγελο και χαρά! Την  παραμονή  της Πρωτοχρονιάς η εταιρεία θα διαθέτει  στο Χαμόγελο του Παιδιού €0,70  για  κάθε  αγορά  που  θα  πραγματοποιηθεί  μέχρι €70 και €7 για μεγαλύτερες αγορές. Η  δωρεά  θα  ισχύει  τόσο για  αγορές  από  το  κατάστημά  που βρίσκεται στην Πλατεία  Ιπποδαμείας  8,  στον Πειραιά, όσο και για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα που θα βρείτε στην διεύθυνση www.kassimatiscycling.gr

Ας αξιοποιήσουμε την προσφορά για να συνδυάσουμε την χαρά της αγοράς ενός ποδηλάτου ή εξοπλισμού με την ενίσχυση που τόσο έχει ανάγκη το  Χαμόγελο  του Παιδιού.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube