Kia cee'd TCR, πρώτες εικόνες

Kia cee'd TCR, πρώτες εικόνες

H Kia έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες απεικονίσεις του επερχόμενου cee'd TCR που θα αγωνιστεί στις TCR International Series.

Η Kia είναι μια ακόμη εταιρεία που θα πλαισιώσει τις Alfa Romeo, SΕΑΤ, Volkswagen, Honda και Opel στη δεύτερη σεζόν των TCR International Series που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο πρώτος αγώνας έγινε στο Bahrain International Circuit στο Sakhir, ως υποστηρικτικό event στο Granp Prix της Κυριακής που μας πέρασε.

Ο Κορεάτης κατασκευαστής μέσω της αυστριακού κλάδου του έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες ψηφιακές απεικονίσεις του αγωνιστικού ceed TCR που βασίζεται στην τελευταία γενιά του 5θυρου ceed. Τεχνικές λεπτομέρειες δεν δόθηκαν, αλλά εκείνο που μπορούμε να δούμε από τις πρώτες εικόνες είναι το αεροδυναμικό body kit που περιλαμβάνει εμπρός προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, προεκτάσεις φτερών, αναθεωρημένα πλευρικά μαρσπιέ και μεγάλη πίσω πτέρυγα. Ακόμη υπάρχει ανθρακονημάτινο σπλίτερ εμπρός και 18άρες αγωνιστικές ζάντες ντυμένες με λάστιχα της Michelin.

H Kia θα δώσει περισσότερες πληροφορίες σύντομα, καθώς ο επόμενος αγώνας των TCR International Series είναι στην πίστα του Estoril στην Πορτογαλία, στις 24 Απρίλίου.

[Πηγή Kia]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube