Παρεξήγηση Rosberg - Ecclestone

Παρεξήγηση Rosberg - Ecclestone

Ο Ecclestone φέρεται να δήλωσε ότι δεν είναι καλό για την F1 να πάρει το πρωτάθλημα ο Rosberg, αλλά… δεν είναι αυτό που νομίζεις.

Ο Nico Rosberg αποκάλυψε ότι συναντήθηκαν με τον Ecclestone για να λυθεί η μεταξύ τους παρεξήγηση που προέκυψε όταν ο Bernie δήλωσε ότι δεν θα είναι καλό για την F1 να πάρει τον τίτλο ο Γερμανός της Mercedes.

Έχει εδώ και καιρό διατυπώσει την άποψή του ο Ecclestone για τους πρωταθλητές της F1. Απεχθάνεται το χαμηλό προφίλ του Vettel και ακόμη περισσότερο του Rosberg, ειδικά τώρα που είναι και πατέρας. Αντιθέτως, είναι γνωστή η αδυναμία του στην φανταχτερή δημόσια εικόνα του Hamilton, ο οποίος με το προφίλ χολιγουντιανού σούπερ σταρ που έχει χτίσει, με τις διάφορες εκκεντρικότητες και το παιχνίδι στα social media, βοηθά στην ανάπτυξη της δημοτικότητας της F1 και ειδικά στο νεανικό κοινό.

«Αν κερδίσει ο Nico θα είναι καλό για εκείνον και για την Mercedes αλλά όχι για το σπορ. Δεν έχεις τίποτα να γράψεις για αυτόν. Ούτε καν στην Γερμανία δεν θα βοηθήσει. Χρειάζεσαι κάποιον σαν τον Lewis», φέρεται να δήλωσε ο Ecclestone. Με το δίκιο του λοιπόν να παρεξηγηθεί ο Rosberg.

«Δεν είναι αυτό που νομίζεις», φέρεται να είπε ο Ecclestone στον Rosberg, σε συνάντηση που κατ’ ιδίαν που είχαν οι δυο τους στο Μεξικό. Ο ισχυρός άνδρας της F1 διαβεβαίωσε τον πιλότο της Mercedes ότι η συγκεκριμένη φράση σκοπίμως απομονώθηκε από τα υπόλοιπα που είπε ώστε να παρερμηνευτούν οι δηλώσεις του και να γίνει ο ντόρος που έγινε.

Μάλιστα, σε ένα αντίγραφο της συνέντευξης του Ecclestone που δόθηκε στην δημοσιότητα αναφέρεται ακριβώς το αντίθετο: «Αν κερδίσει ο Rosberg θα είναι καλό γιατί θα έχουμε έναν νέο πρωταθλητή. Και θα φέρει νέα ώθηση στο σπορ. Ο Hamilton είναι ήδη πρωταθλητής, δεν αλλάζει τίποτα αν πάρει ξανά τον τίτλο. Κάνει ήδη πολύ καλή δουλειά (για την προώθηση του σπορ), τι παραπάνω μπορεί να κάνει; Ίσως να κάνει και λιγότερα από ότι μέχρι τώρα. Ενώ για τον Rosberg θα είναι η πρώτη φορά και ελπίζω να κάνει πολλά».

Πηγή Motorsport

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube