Ο Lauda ξεμπροστιάζει τον Hamilton. Η Mercedes διαψεύδει...

Ο Lauda ξεμπροστιάζει τον Hamilton. Η Mercedes διαψεύδει...

Η ομάδα της Mercedes στηρίζει τον Hamilton και διαψεύδει τον Lauda που ανέδειξε μια πολύ κακή πτυχή του χαρακτήρα του Hamilton.

Σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό κανάλι της Red Bull, Servus TV, ο Lauda, έφερε στο φως μια πολύ άσχημη πτυχή του χαρακτήρα του Lewis Hamilton.

Πριν μερικές μέρες ο Hamilton είχε δηλώσει ότι η σχέση του με τον Rosberg είναι καλύτερη από ποτέ. Ότι και οι δύο έχουν μεγαλώσει, έχουν ωριμάσει, επικαλέστηκε μάλιστα και το γεγονός ότι ο Rosberg είναι πλέον πατέρας. Και κατέληξε ότι όλα αυτά έχουν βοηθήσει τη μεταξύ τους σχέση, που είναι σε πολύ καλό σημείο και διέπεται από αλληλοσεβασμό.

Στη συνέντευξή του πριν τον αυστριακό GP στο Servus TV, ο Lauda δήλωσε ότι ο Hamilton είπε ψέματα για τη σχέση του με τον Rosberg. Και ότι τα έκανε γυαλιά καρφιά στο δωμάτιό του στο motorhome της Mercedes και στο ξενοδοχείο ύστερα από την κακή περίοδο κατατακτήριων δοκιμών στο Baku. «Μου είπε να μην μπω μέσα διότι θα τα σπάσει όλα. Και έτσι έκανε», δήλωσε ο Lauda.

Είναι άγνωστο γιατί ο Lauda, που ήταν αυτός που έφερε τον Hamilton  στην Mercedes και είχε ανέκαθεν άριστη σχέση μαζί του, διάλεξε να τον εκθέσει κατά αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο, την Τετάρτη, μία δήλωση της Mercedes ήρθε να λειτουργήσει πυροσβεστικά, καλύπτοντας το Βρετανό πρωταθλητή. Χωρίς από την άλλη να εκθέτει τον Lauda, λέγοντας ότι απλώς τα λόγια του χρησιμοποιήθηκαν αποσπασματικά με αποτέλεσμα να παρερμηνευτούν.

Η δήλωση της Mercedes αναφέρει: «Ο Niki Lauda θα ήθελε να αποσαφηνίσει τα όσα είπε στην τηλεοπτική του εμφάνιση, στο Servus TV, πριν από το αυστριακό GP, επειδή κάποια πράγματα δεν μεταφέρθηκαν σωστά. Ο Lewis Hamilton δεν έκανε καμία ζημιά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του ή στο χώρο του στο motorhome της Mercedes στη διάρκεια του αγώνα στο Baku. Και δεν είπε ψέματα για τη σχέση του με τον Nico Rosberg. Ο Niki μετανιώνει για την παραξέγηση που προκλήθηκε από τη διάδοση μέρους των δηλώσεών του, το νόημα των οποίων είναι πολύ διαφορετικό αν απομονωθούν από το πλαίσιο της συζήτησης στην οποία έγιναν».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube