O Hamilton κάνει burnout στην Ουγγαρία [video]

O Hamilton κάνει burnout στην Ουγγαρία [video]

Ζεσταίνεται για τις κατατακτήριες

 
Λίγο πριν τις κατατακτήριες δοκιμές ο οδηγός της Mercedes Lewis Hamilton, επέλεξε ένα πρωτότυπο τρόπο για να «ζεσταθεί».
 
Ετσι καβάλησε μια MV Agusta Dragster RR και έκαψε λίγο λάστιχο, έτσι για... το γούρι ή για να ξορκίσει την κακοτυχία που τον σημάδεψε χθες στη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμων όταν είχε μια έξοδο. Η MV Agusta έχει συνεργασία με την Mercedes και προς τιμήν του Hamilton έχει κατασκευαστεί μια ειδική έκδοση της συγκεκριμένης μοτοσικλέτας, η MV Agusta Dragster RR LH44, από την οποία έχουν κατασκευαστεί μόλις 244 κομμάτια.
 
Ο Hamilton θέλει σήμερα όσο τίποτα την pole position, γνωρίζοντας πως στην Ουγγαρία το να ξεκινάς πρώτος σου δίνει μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων σου.
Παράλληλα, έχοντας πλησιάσει πολύ στη βαθμολογία τον ομόσταυλό του Nico Rosberg είναι σίγουρο πως θα κάνει τα πάντα για τη νίκη που θα τον βάλει πλέον για τα καλά και επί ίσοις όροις στο κυνήγι του τίτλου. 
 
Πάντως ο Rosberg εμφανίστηκε χθες πολύ δυνατός συντρίβοντας κυριολεκτικά το χρόνο της περυσινής pole position.  H μάχη των δύο Mercedes (και όχι μόνον) τόσο στις κατατακτήριες σήμερα, όσο και αύριο στον αγώνα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube