Μια πολύ δύσκολη μέρα για τους Kvyat και Verstappen

Μια πολύ δύσκολη μέρα για τους Kvyat και Verstappen

Μετά την αλλαγή θέσεων, οι δύο οδηγοί θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι με τον Τύπο στην Ισπανία.

Σίγουρα δεν θα είναι ευχάριστο για κανέναν. Οι Daniil Kvyat και Max Verstappen θα βρεθούν απέναντι σε δεκάδες δημοσιογράφους και θα κληθούν να διαχειριστούν δύσκολες ερωτήσεις στη διάρκεια των συνεντεύξεων Τύπου (και όχι μόνο) στο πλαίσιο του Grand Prix στην Ισπανία.

Θα είναι η πρώτη «επίσημη» παρουσία τους από την ημέρα που ανακοινώθηκε η «αλλαγή φρουράς» ανάμεσά τους, με αφορμή τα γεγονότα στον αγώνα της Ρωσίας ανάμεσα στον Kvyat και τον Sebastian Vettel.

Είναι σαφές πως τόσο οι δύο παραπάνω όσο και οι νέοι teamates τους θα έχουν δεχτεί το κατάλληλο μασάζ από τις ομάδες τους για να δώσουν τις επικοινωνιακά δέουσες απαντήσεις, όμως ουδείς μπορεί να προβλέψει πόση πίκρα μπορεί να βγάλει ο Ρώσος για παράδειγμα ή πόση έπαρση μπορεί να δείξει ο «μικρός» νέος οδηγός της Red Bull.

Στο μεταξύ στα παρασκήνια της Formula1 κυκλοφορούν ειδήσεις που θέλουν τον Kvyat να φεύγει και από την Toro Rosso στο τέλος της χρονιάς, όμως τίποτα ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί. Το σίγουρο είναι πως με όλα αυτά που έγιναν, ακόμη και η παραμικρή φήμη μπορεί να εξελιχθεί σε «είδηση πρώτης γραμμής». Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός ότι μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία των εμπλεκομένων με αποτέλεσμα που ουδείς μπορεί να προβλέψει σε αγωνιστικό επίπεδο.

Σε κάθε περίπτωση όλοι περιμένουν με μεγάλη αγωνία τη συνέντευξη Τύπου στην οποία για πρώτη φορά οι πρωταγωνιστές δεν θα είναι οι οδηγοί της Mercedes και της Ferrari. Και αυτό δεν είναι φήμη, είναι βεβαιότητα. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube