Kvyat: Η Red Bull δεν μου έδωσε εξηγήσεις για την απομάκρυνσή μου

Kvyat: Η Red Bull δεν μου έδωσε εξηγήσεις για την απομάκρυνσή μου

Ο Ρώσος έβγαλε πίκρα στη συνέντευξη στη Βαρκελώνη

Γράφαμε από το πρωί πως θα είναι μια δύσκολη μέρα για τους Kvyat και Verstappen στη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο του GP στην Ισπανία (διαβάστε ΕΔΩ).
 
Ωστόσο, μάλλον τα δύσκολα ήρθαν για τη Red Bull, καθώς ο Ρώσος δεν κράτησε τα προσχήματα και «πυροβόλησε».

Ετσι ανάμεσα σε «πολιτικά ορθές» αναφορές για... νέες ευκαιρίες και... αναίμακτες μετακινήσεις, ήρθαν οι δηλώσεις του Kvyat οι οποίες έβγαλαν πίκρα και βέβαια η Red Bull είναι αυτή που πρέπει να δώσει τώρα εξηγήσεις. 
 
Ο Daniil Kvyat ξεκίνησε να «καρφώνει» με το καλημέρα λέγοντας πως «αν τα αφεντικά λένε πως πρέπει να γίνει κάτι, τότε θα το κάνουν και να συμβεί»...
 
Στη συνέχεια περιέγραψε πως ακριβώς πληροφορήθηκε την μετακίνησή του από την πρώτη στη δεύτερη ομάδα των «ταύρων» (διότι περί αυτού πρόκειται).

Καθόμουν στον καναπέ του σπιτιού μου στη Μόσχα όταν μου τηλεφώνησε το αφεντικό της Red Bull, ο Helmut Marko. Μου είπε πως είχε να μου πει κάποια νέα, μιλούσαμε 20 ολόκληρα λεπτά στη διάρκεια των οποίων του ζητούσα να μου αιτιολογήσει την απόφαση (σσ: μόλις στον προηγούμενο από τη Μόσχα αγώνα πανηγύριζαν τη θέση του Kvyat στο βάθρο), αλλά δεν μου είπε κάτι που να μπορεί να με πείσει. Υπάρχουν -είπε-  πολλές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που συζητήσαμε, αλλά θέλω να τις κρατήσω για τον εαυτό μου.
 
Το πώς θα διαχειριστεί την πίκρα του ο Ρώσος οδηγός είναι τώρα ο μεγάλος πονοκέφαλος της Red Bull. Θα αποδεχτεί την υποβάθμισή του στην Toro Rosso και θα οδηγεί για να αποδείξει ότι άξιζε καλύτερης μεταχείρισης ή απλά θα πηγαίνει βόλτα;
O ίδιος λέει πως θα πιέσει όσο παίρνει. Και αυτό είναι το λογικό. 
Την Κυριακή στον αγώνα θα δείξει.
 
Δείτε το ατύχημα στη Μόσχα που έγινε αιτία να απομακρυνθεί ο Kvyat από τη Red Bull

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube