Το κόστος νοσηλείας απειλεί την περιουσία του Schumacher;

Το κόστος νοσηλείας απειλεί την περιουσία του Schumacher;

Δύο χρόνια από τον βαρύ τραυματισμό του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στις γαλλικές Άλπεις

Δύο χρόνια πέρασαν από τον βαρύτατο τραυματισμό του Michael Schumacher  στις γαλλικές Αλπεις και οι πληροφορίες για την εξέλιξη της υγείας του φτάνουν με το σταγονόμετρο.

Ο Γερμανός πλέον βρίσκεται στο σπίτι του στην Ελβετία κάτω από συνεχή ιατρική παρακολούθηση με την οικογένεια και τους ειδικούς να δίνουν μάχη για την φυσική του αποκατάσταση. 

Ωστόσο, κάποια καλή, ελπιδοφόρα είδηση δεν έχει διαρρεύσει, κάτι που επιτρέπει στις φήμες να οργιάζουν. Αλλωστε είναι γνωστό πώς όπου δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση υπάρχουν φήμες, σενάρια και εικασίες. 

Σε όλες αυτές ήρθε να προστεθεί και ένα δημοσίευμα που υπογράφεται από τον Audric Doche και στο οποίο αναφέρεται πως το κόστος νοσηλείας του Γερμανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή είναι τόσο μεγάλο που μπορεί στο μέλλον να θέσει σε κίνδυνο την περιουσία του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα το κόστος αυτό φτάνει τις 140.000 ευρώ την εβδομάδα, ποσό πραγματικά τεράστιο. 

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως γι’ αυτό το λόγο η οικογένεια αναγκάστηκε να πουλήσει το ιδιωτικό τζετ του Schumi, ένα σπίτι που είχαν στη Νορβηγία και μια συλλεκτική Ferrari FXX Evoluzione. 

Σε κάθε περίπτωση ακόμη και το συγκεκριμένο δημοσίευμα κρατά κάποιες επιφυλάξεις (σσ: εμείς πολύ περισσότερες…), τόσο για το ύψος του κόστους νοσηλείας, όσο και για το αν κινδυνεύει η περιουσία του Schumi  η οποία υπολογίζεται πάνω από τα 700 εκατ. ευρώ. 

Πηγή: caradisiac.com

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube