Arrivabene: To GP της Ουγγαρίας είναι η τελευταία ευκαιρία της Ferrari

Arrivabene: To GP της Ουγγαρίας είναι η τελευταία ευκαιρία της Ferrari

Παρομοίασε τον αγώνα σαν έναν τελικό ποδοσφαίρου

Η Ferrari δεν έχει βγει από το παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου, αλλά αν θέλει να παραμείνει σε αυτό και μετά τον αγώνα στην Ουγγαρία, πρέπει να φέρει εκεί ένα θετικό αποτέλεσμα.
 
Κάπως έτσι περιέγραψε ο Arrivabene την κατάσταση στη Scuderia, λέγοντας πως το Ουγγρικό Grand Prix είναι για εμάς όπως ένας τελικός αγώνα ποδοσφαίρου. Με τίποτε δεν έχουμε περιθώρια για αποτυχία,τόνισε.
 
Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα προβλήματα που ταλανίζουν το κόκκινο μονοθέσιο. 
Από την αρχή του χρόνου, είπε, προσπαθούμε να βρούμε τη χρυσή τομή στην ισορροπία της SF16 και παρόλο που έχουμε έτοιμες αναβαθμίσεις σε ό,τι αφορά στον αεροδυναμικό τομέα, δεν μπορούμε να τις εφαρμόσουμε άμεσα. 
Την ίδια στιγμή το θέμα του κιβωτίου μας τσάκισε και αναγκαστήκαμε να προχωρήσουμε σε αλλαγές που είχαν σαν αποτέλεσμα ποινές στον Vettel, σε αγώνες όπου θα μπορούσε να έχει διακριθεί. 
Ελπίζουμε να πρόκειται για αστοχία υλικού και όχι για κατασκευαστικό λάθος, κατέληξε. 
 
Τέλος, ο Arrivabene δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ποιον βλέπει για αντίπαλο της Ferrari, λέγοντας πως η Red Bull έχει βελτιωθεί πολύ το τελευταίο διάστημα. Όμως πιστεύω πως ακόμα είμαστε στην κόντρα με τις Mercedes. Είμαστε πίσω μεν, αλλά αν βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς θα μπορέσουμε να τους κυνηγήσουμε.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube