Νέο Audi R8 V10 plus Twin Turbo από την Underground Racing [video]

Νέο Audi R8 V10 plus Twin Turbo από την Underground Racing [video]

Η πρώτη ευρέως γνωστή μετατροπή του νέου Audi R8 V10 plus σε bi-turbo μόλις ολοκληρώθηκε από την ειδική σε αυτά τα θέματα Underground Racing.

Το νέο Audi R8 V10 plus δεν το λες σε καμία περίπτωση αργό, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία για την Underground Racing, η οποία ήταν αναμενόμενο να εξελίξει και για αυτό ένα κιτ βελτίωσης με δύο τούρμπο.

Το όνομα της Underground Racing είναι γνωστό σε όσους ασχολούνται με τον χώρο των βελτιώσεων ή τα dragster, από τις εξωφρενικές μετατροπές σε bi-turbo που πραγματοποιεί σχεδόν σε ό,τι supercar κυκλοφορεί. Πώς γίνεται να ξεχάσεις άλλωστε μια Lamborghini Aventador με πάνω από 1.500 PS που βγαίνει από το μισό μίλι με 350 km/h, ή μια Huracan με 2.000 PS που έφτασε στην ίδια απόσταση τα 376 km/h;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το νέο Audi R8 V10 στην πίστα των Σερρών [video]

Σειρά τώρα είχε το καινούργιο Audi R8, και μάλιστα στην έκδοση plus, στην οποία ο V10 των 5,2 lt κανονικά αποδίδει 610 PS. Η εργοστασιακή ιπποδύναμη όμως λίγη σημασία έχει, όταν ακριβώς δίπλα στο μοτέρ φουσκώνουν τα δύο τούρμπο κάποιου κιτ της Underground Racing. Το βασικό κιτ δρόμου ανεβάζει την ισχύ στους 800 PS στους τροχούς, ενώ για χρήση dragster, με φουλ βελτιωμένο μοτέρ και αγωνιστική βενζίνη, η εταιρία εξελίσσει λύσεις με 1.500 και... 2.200 PS. (δείτε αναλυτικά τα διαθέσιμα κιτ εδώ)

Στις δοκιμές αυτών των ακραίων κιτ γυρίστηκε και το παρακάτω video, στο οποίο μπορούμε να δούμε τον απίστευτο ρυθμό με τον οποίο επιταχύνει το βελτιωμένο Audi R8 V10 plus, με τις τουρμπίνες να σφυρίζουν και το 7άρι S tronic να αλλάζει αστραπιαία σχέσεις.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube