Τρία νέα πρωτότυπα crossover από τη Suzuki

Τρία νέα πρωτότυπα crossover από τη Suzuki

Η Suzuki πρόκειται να παρουσιάσει τρία πρωτότυπα crossover στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο, στα τέλη Νοεμβρίου.

Την εξειδίκευσή της σε εκτός δρόμου και crossover οχήματα -όπως το νέο SX4 S-Cross- ενισχύει η Suzuki με την παρουσίαση τριών νέων πρωτοτύπων. Τα Suzuki Crosshiker, Hustler και X-Lander, που λανσάρονται υπό το σλόγκαν «Μικρά αυτοκίνητα για ένα λαμπρό μέλλον», αποτελούν τις πιο φρέσκιες απαντήσεις της Suzuki στις ανάγκες των αγοραστών, σήμερα και στο μέλλον.

Το Suzuki Crosshiker έχει μέγεθος supermini, όμως ζυγίζει μόλις 810 kg. Χρησιμοποιεί έναν νέο 1.000άρη 3κύλινδρο κινητήρα που συνδυάζει ιδανικά επιδόσεις και οικονομία. Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρία είναι ένα crossover που απευθύνεται σε ενήλικους που έχουν ακόμα παιχνιδιάρικη διάθεση.


Με σχεδίαση που παραπέμπει σε άλλα γιαπωνέζικα kei cars αλλά αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος από εκείνα, το Suzuki Hustler σχεδιάστηκε για όσους αγαπάνε τη φύση, τις εκδρομές και τα σπορ. Κάποια στοιχεία της εμφάνισής του θυμίζουν SUV, ενώ το εσωτερικό του είναι ιδιαίτερα άνετο και πρακτικό. Στο Τόκιο θα παρουσιαστεί και σε έκδοση Coupé, με μεγαλύτερη κλίση στο πίσω μέρος της οροφής αλλά ίδια τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του.


Το Suzuki X-Lander, που βασίζεται στο Suzuki Jimny, είναι το πιο σκληροτράχηλο μοντέλο της τριάδας. Κάτι που είναι άλλωστε σαφές και από την σαφώς πιο άγρια εξωτερική του εμφάνιση. Χρησιμοποιεί κινητήρα 1.3 lt και ένα υβριδικό σύστημα τετρακίνησης.


Τα τρία πρωτότυπα της Suzuki θα παρουσιαστούν στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο, από τις 23 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου 2013.

[Πηγή Suzuki]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube