Teaser video του νέου Nissan Navara; [upd]

Teaser video του νέου Nissan Navara; [upd]

Μία εβδομάδα πριν το επίσημο ντεμπούτο του, το Pickup της Nissan μας παρουσιάζεται μέσα από τις δοκιμές εξέλιξης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πιθανότερο είναι το pickup που θα παρουσιασιάσει η Nissan στις 11 Ιουνίου να πρόκειται για τη νέα γενιά του Navara/Frontier. Αυτό τουλάχιστον επιβεβαιώνει το The Detroit Bureau που επικαλείται αξιόπιστες πηγές.

Η Nissan έχει 80 χρόνια παράδοση στα pickup και η κατηγορία αυτή αποτελεί σημαντικό κομμάτι της.

Αυτό τον καιρό, οι άνθρωποι της ιαπωνικής εταιρείας δουλεύουν εντατικά για την επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου. Τις τελευταίες δύο μέρες όμως προσπαθούν να μας δημιουργήσουν ένα αίσθημα αγωνίας για το πιθανώς νέο Navara, είτε ποστάροντας στο Instagram φωτογραφίες με καλυμμένο το νέο μοντέλο είτε με το βίντεο των 80 χρόνων ιστορίας της φίρμας στην κατηγορία των pickup.

Στο νέο όμως βίντεο που θα δείτε παρακάτω, η Nissan μας παρουσιάζει τις δοκιμές εξέλιξης του νέου μοντέλου που στόχο έχουν την ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και αξιοπιστία του. Μάλιστα, το μότο που συνοδεύει το νέο μοντέλο είναι «Κατασκευασμένο για να είναι πιο “σκληρό”, σχεδιασμένο για να είναι πιο “έξυπνο”». Για του λόγου της το ασφαλές, η Nissan ανέφερε ότι το αυτοκίνητο οδηγήθηκε για 1.000.000 km σε πραγματικές συνθήκες και υποβλήθηκε τουλάχιστον σε 40.000 τεστ ποιότητας.

Πέρα όμως από τις δοκιμές, στο βίντεο μπορούμε να διακρίνουμε και αρκετά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του εμπρός μέρους του νέου Pickup.



 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube