Στα σκαριά η νέα γενιά της Mercedes-Benz CLS

Στα σκαριά η νέα γενιά της Mercedes-Benz CLS

Η τρίτη γενιά του μεγάλου 4θυρου κουπέ βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης και μάλλον θα αλλάξει ονομασία.

Αυτές είναι οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του καμουφλαρισμένου αυτοκινήτου εξέλιξης της νέας γενιάς της Mercedes-Benz CLS, που κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξει και όνομα.

Από τα λίγα χαρακτηριστικά που μπορούμε να διακρίνουμε λόγω έντονου καμουφλάζ είναι τα πιο λεπτά εμπρός φανάρια και η πιο στενή μάσκα, που σε συνδυασμό με το μακρύ καπό, χαρίζουν ένα πιο χαμηλό προφίλ στο εμπρός μέρος του γερμανικού 4θυρου κουπέ.

Πίσω, οι μεγαλύτερες διαφορές εντοπίζονται στα φώτα, που πλέον δεν θα έχουν το αμυγδαλωτό σχήμα των προηγούμενων γενιών, αλλά θα ακολουθήσουν το σχεδιαστικό μοτίβο των σύγχρονων S-Class Coupe και C-Class Coupe.

Όπως συνέβαινε και με τις προηγούμενες γενιές που βασιζόντουσαν στην Ε-Class της εποχής, έτσι και η νέα θα βασίζεται στην τελευταία γενιά της E. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι θα μεγαλώσει ως προς όλες τις διαστάσεις, ενώ θα διαθέτει και την ίδια γκάμα κινητήρων.

Το γεγονός όμως ότι η Mercedes-Benz έχει προχωρήσει σε αλλαγές στην ονοματολογία των μοντέλων, ίσως επηρεάσει και τη νέα γενιά CLS που μπορεί να μετονομαστεί σε CLE.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube