To Nissan X-Trail απέκτησε νέα, περιπετειώδη έκδοση

To Nissan X-Trail απέκτησε νέα, περιπετειώδη έκδοση

To Nissan X-Trail, ένα από τα πλέον δημοφιλή SUV της Nissan απέκτησε μία νέα, περιπετειώδη έκδοση για όσους δεν φοβούνται να λερωθούν!

Η έκδοση N-Trek, προστέθηκε στη γκάμα του Nissan X-Trail, θέτοντας την άνεση, την ασφάλεια αλλά και την περιπέτεια σε πρώτο πλάνο.

Η νέα έκδοση του ιαπωνικού SUV, με το πιο off-road παρουσιαστικό της έρχεται να θυμίσει σε όλους πως η επωνυμία X-Trail διαθέτει ένα βαρύ, εκτός δρόμου βιογραφικό. Στο μπροστινό μέρος έχει τοποθετηθεί η κλασική γρίλια V-Motion της Nissan, με σκουρόχρωμο και όχι χρωμιωμένο φινίρισμα.

To Nissan X-Trail, στην έκδοση N-Trek απευθύνεται σε όσους αναζητούν κι άλλα μονοπάτια πέρα από τα ασφάλτινα

Nissan X-Trail N-Trek

Χαμηλά, κάτω από τον προφυλαχτήρα συναντούμε ένα νέο προστατευτικό γκρι μεταλλικού χρώματος, τη στιγμή που τα καπάκια των καθρεφτών σχηματίζουν μαύρη απόχρωση.

Μιλώντας για χρωματισμούς, το Nissan X-Trail N-Trek είναι διαθέσιμο σε πέντε χρώματα. Solid Grey και Champagne Silver, που είναι μεταλλικές βαφές, κι οι Pearl White, Diamond Black και Ceramic Grey που είναι περλέ. Υπάρχει επίσης η επιλογή διχρωμίας, με μαύρη οροφή, για τις αποχρώσεις Champagne Silver, Pearl White και Ceramic Grey.

H εικόνα του εσωτερικού παραμένει γνώριμη, ωστόσο ένα μεγάλο μέρος των επιφανειών καλύπτεται από αδιάβροχο ύφασμα. Παράλληλα, τα ελαστικά πατάκια και οι αντίστοιχες επενδύσεις στο χώρο αποσκευών μοιάζουν ανθεκτικές στη λάσπη και κυρίως, εύκολες στο καθάρισμα.

Nissan X-Trail N-Trek

Η γκάμα των κινητήριων συνόλων είναι ίδια με τα υπόλοιπα X-Trail. Αυτό σημαίνει πως στη βάση τοποθετείται η έκδοση με τον 1.500αρη κινητήρα και τους 163 ίππους.

Πιο πάνω τοποθετείται η έκδοση των 204 PS με το υβριδικό σύνολο e-Power που αποτελείται από ένα ηλεκτροκινητήρα, υπεύθυνο αποκλειστικά για την κίνηση και έναν θερμικός 3κύλινδρος κινητήρα που φροντίζει να τροφοδοτεί το ηλεκτρικό μοτέρ και την μπαταρία ιόντων λιθίου 1,73 kWh.

Nissan X-Trail N-Trek

Η νέα έκδοση Nissan X-Trail X-Trek διατίθεται με 5θέσια ή 7θέσια διάταξη, τόσο σε δικίνητες όσο και τετρακίνητες εκδόσεις e-4ORCE που μπορούν να φτάσουν ακόμα και τους 213 ίππους.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube