Νέο Ford Focus RS: Η εξέλιξη, επεισόδιο 3 [video]

Νέο Ford Focus RS: Η εξέλιξη, επεισόδιο 3 [video]

Το τρίτο εβδομαδιαίο επεισόδιο της σειράς “Rebirth of an Icon” αναφέρεται σε μια σκληρή δοκιμή εξέλιξης 1.600 km στις ΗΠΑ.

Η σειρά των 8 εβδομαδιαίων επεισοδίων, που εξιστορούν τη γέννηση και εξέλιξη του ολοκαίνουργιου Ford Focus RS, συνεχίζεται.

Πρωταγωνιστές, παρουσιαστές και αναλυτές της σειράς είναι ο σύμβουλος των Ford RS και σούπερσταρ των ακροβατικών gymkhana, Ken Block, και ο αντιπρόεδρος της Ford για την παγκόσμια εξέλιξη προϊόντων και τεχνικός διευθυντής, Raj Nair.

Το τρίτο επεισόδιο δείχνει μια από τις πρώτες δοκιμές στο δρόμο, με τα πρωτότυπα εξέλιξης να κάνουν μια σκληρή διαδρομή 1.600 χιλιομέτρων από τα Βραχώδη Όρη μέχρι την έρημο της Αριζόνα, στις ΗΠΑ.

Στο επόμενο επεισόδιο, την άλλη εβδομάδα, ο Ken Block πάει στο μυστικό κέντρο δοκιμών της Ford και κάνει μερικές θεαματικές «ταρζανιές» με πρωτότυπο του RS.

Το νέο Ford Focus RS έχει 4κύλινδρο κινητήρα EcoBoost 2,3 λίτρων, 350 ίππων, προηγμένο σύστημα τετρακίνησης, κάνει το 0-100 km/h σε 4,7” και θα διατεθεί στην αγορά στις αρχές του 2016.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube