Η BMW δείχνει για πρώτη φορά το εσωτερικό της ολοκαίνουργιας 5άρας [video]

Η BMW δείχνει για πρώτη φορά το εσωτερικό της ολοκαίνουργιας 5άρας [video]

Το αυτοκίνητο θα κάνει το ντεμπούτο αργότερα μέσα στο μήνα αλλά ήδη κυκλοφόρησε ένα teaser video όπου φαίνεται για πρώτη φορά το ταμπλό της.

Παρότι εμείς περιμέναμε την επίσημη παρουσίαση της νέας 5άρας στο πρόσφατο Σαλόνι του Παρισιού, η BMW είχε άλλα σχέδια.

Για την ακρίβεια θα παρουσιάσει επίσημα το νέο της μοντέλο στις 23 Οκτωβρίου, αν και αναμένεται να έχουν υπάρξει πολλές διαρροές μέχρι τότε. Ήδη εξάλλου είχαμε πολλές φορές δει τη μορφή του αυτοκινήτου με καμουφλάζ, οπότε το μόνο που έμενε στο σκοτάδι ήταν το εσωτερικό του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οδηγούμε την νέα BMW 5 Series προπαραγωγής

Τώρα όμως η BMW αποφάσισε να μας δείξει αυτό που μέχρι σήμερα είχαν δει μόνο οι Βρετανοί συνάδελφοί μας που οδήγησαν την 5άρα. Έδωσε λοιπόν στη δημοσιότητα ένα video που δείχνει το ταμπλό της, έστω και καλυμμένο σε μεγάλο βαθμό με ύφασμα. Ακόμα κι έτσι πάντως μπορούμε να διακρίνουμε τη γραμμή του και τα γνώριμα για BMW χειριστήρια του κλιματισμού, των φώτων κλπ.

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει, η νέα 5άρα θα βασίζεται στην πλατφόρμα CLAR της BMW, κάτι που σημαίνει τη μίξη ατσαλιού, αλουμινίου και ανθρακονήματος για το αμάξωμα, άρα κορυφαία στιβαρότητα με χαμηλότερο βάρος έως και 100 kg σε σχέση με το σημερινό μοντέλο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας BMW 5 Series

Αυτό αναμένεται να είναι ευεργετικό και για την κορυφαία M5, η οποία θα κινείται από έναν biturbo V8 κινητήρα με πάνω από 600 ίππους. Θα είναι δε η πρώτη φορά που η M5 θα διατίθεται και με σύστημα τετρακίνησης, προκειμένου να έχει κορυφαία πρόσφυση.

[Πηγή: Motor1

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube