Ετοιμάζεται Lamborghini Aventador S

Ετοιμάζεται Lamborghini Aventador S

Η ανανέωση της Aventador θα φέρει επιπλέον εκδόσεις στη γκάμα.

Σύμφωνα με τις αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που βρήκαν οι άγγλοι συνάδελφοί μας, η νέα κορυφαία έκδοση της ανανεωμένης Aventador θα έχει την κωδική ονομασία S.

Όλα αυτά βέβαια έρχονται να συμπληρώσουν το παζλ και να επιβεβαιώσουν ότι η Lamborghini θα παρουσιάσει την ανανεωμένη Aventador τον Ιανουάριο.

Παρά το γεγονός ότι η Lamborghini δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα κάποια φωτογραφία του ανανεωμένου μοντέλου, αναφέρει ότι θα έχει νέα σχεδίαση, αυξημένη δύναμη και ένα «μίγμα» από προηγμένες τεχνολογίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ   Οδηγούμε τις Lamborghini Aventador και Gallardo Performante [video]

Η Lamborghini Aventador παρουσιάστηκε το 2011 και όπως είναι λογικό, έπρεπε να ανανεωθεί. Η παρουσίασή της θα πραγματοποιηθεί στην πίστα F1 Ricardo Tormo στην Ισπανία, έτσι ώστε οι οδηγοί να βιώσουν, σύμφωνα με την εταιρεία, την «ενεργή» τεχνολογία που κουβαλάει η ανανεωμένη γενιά. Αυτό μεταφράζεται σε νέα ηλεκτρονικά βοηθήματα, τα οποία όμως θα μάθουμε ποια είναι την ημέρα της παρουσίασης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ   Οδηγούμε την Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster [video]

Η νέα κορυφαία έκδοση S αναμένεται να έχει τον ατμοσφαιρικό V12 των 6,5 λίτρων με τους 770 ίππους και το σύστημα διεύθυνσης που συνεργάζεται με τους πίσω τροχούς, από την συλλεκτική Centenario. Επιπλέον, η νέα έκδοση θα χαρακτηρίζεται από την ακόμα πιο αιχμηρή σχεδίαση εμπρός και πίσω, καθώς και τις νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση.

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube