Επιτέλους, το Subaru BRZ STI δοκιμάζεται στο δρόμο

Επιτέλους, το Subaru BRZ STI δοκιμάζεται στο δρόμο

Ο φακός των κατασκόπων απαθανάτισε ένα ελαφρώς καμουφλαρισμένο BRZ στην πολυαναμενόμενη κορυφαία του έκδοση.

Η πρώτη φορά που ακούσαμε γι’ αυτό ήταν πίσω στο 2013 αλλά από τότε δεν είδαμε τίποτα περισσότερο από teaser εικόνες και το BRZ STI Performance Concept του 2015.

Τώρα, επιτέλους ένα αυτοκίνητο εξέλιξης εθεάθη στο Michigan δείχνοντας ότι το πρότζεκτ του κορυφαίου BRZ δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το Subaru BRZ

Όπως ακριβώς και το προαναφερθέν πρωτότυπο, το μοντέλο έχει μια τεράστια αεροτομή στο πίσω καπό, νέους τροχούς και αεροδυναμικά βοηθήματα. Δεν υπάρχει κάποιο διακριτικό της έκδοσης και ο εμπρός προφυλακτήρας έχει τις εισαγωγές αέρα καλυμμένες, όμως σε γενικές γραμμές δε μένουν και πολλά στη φαντασία μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Subaru: Το BRZ STI θα έρθει, το 2017

Με βάση τις πληροφορίες που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα, η συγκεκριμένη έκδοση δε θα έχει δραματικά αυξημένη ισχύ σε σχέση με το νορμάλ, κάτι που σημαίνει γύρω στους 230 ίππους αντί για 200.



Οι σημαντικές βελτιώσεις θα αφορούν στην ανάρτηση, τα φρένα και την αεροδυναμική, που αναμένεται να κάνουν ακόμα καλύτερο το ήδη εξαιρετικό στην οδήγηση κουπέ της Subaru.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνεταιρικό drift με Subaru BRZ [video]

Δεν υπάρχει πάντως προς το παρόν η παραμικρή διαρροή για το πότε θα δούμε το αυτοκίνητο στην παραγωγή, ούτε καν για το εάν θα το δούμε σίγουρα. Η μοναδική πληροφορία επί του θέματος έρχεται από το 2015 και την παρουσίαση του BRZ STI Performance Concept, που έλεγε ότι θα χρειαστούν περίπου δύο χρόνια για την εξέλιξή του.

[Πηγή: Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube