Διαρροή, νέα Jaguar XFR-S Sportbrake

Διαρροή, νέα Jaguar XFR-S Sportbrake

Μια αναφερόμενη ως επίσημη φωτογραφία της επερχόμενης Jaguar XFR-S Sportbrake κυκλοφορεί στο ίντερνετ, λίγο πριν από την πιθανή παρουσίασή της στο Σαλόνι της Γενεύης.

Το εκρηκτικό βρετανικό βάγκον, ανταγωνιστής του Audi RS6 Avant και της Mercedes-Benz E63 AMG Estate, φορά το ίδιο μοτέρ V8 τούρμπο με τη σεντάν XFR-S.

Ο 5λιτρος κινητήρας αποδίδει μέγιστη ισχύ 550 PS και μέγιστη ροπή 69,3 kgm που τις διαχειρίζεται ένα 8άρι αυτόματο σασμάν της ZF. Τα νούμερα αυτά εικάζουμε ότι θα μπορούν να επιταχύνουν τη νέα Jaguar XFR-S Sportbrake σε λιγότερο από 4,6” από στάση στα πρώτα 100 km/h και θα της δίνουν τελική ταχύτητα πάνω από 300 km/h.

Η νέα Jaguar XFR-S Sportbrake θα είναι «ντυμένη» με ένα αεροδυναμικό body kit πιο σπορ, αλλά αισθητικά όμοιο με αυτό της σεντάν, που θα περιλαμβάνει ογκωδέστερους προφυλακτήρες, πιο μεγάλες εισαγωγές αέρα και τεράστιες ζάντες.

Η νέα Jaguar XFR-S Sportbrake ψιθυρίζεται ότι θα ξεκινά με τιμή μεγαλύτερη των 80.000 στερλινών στην Αγγλία, ούσα πολύ πιο ακριβή από την έκδοση «Diesel S Portfolio» που είναι αυτή τη στιγμή το ακριβότερο μοντέλο της γκάμας με τιμή εκκίνησης τις 52.000 στερλίνες.

[Πηγή autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube