Αποκάλυψη για το νέο Renault Megane Sport Tourer

Αποκάλυψη για το νέο Renault Megane Sport Tourer

Θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι της Γενεύης

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το νέο Renault Megane Sport Tourer αποκαλύπτεται. 

Διατηρώντας την οπτική ταυτότητα των άλλων εκδόσεων του μοντέλου η station έκδοση ενσωματώνει με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά της κατηγορίας, έχει μπάρες οροφής και σπορτίφ πινελιές σε ό,τι αφορά στον σχεδιασμό του.

H Renault ισχυρίζεται πως το Sport Tourer  θα έχει τον μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης στην κατηγορία του. 

Στο εσωτερικό η εικόνα από την hatch έκδοση δεν θα αλλάξει, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει και μια έκδοση Sport Tourer GT που θα ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες “ταπεινές” από τους μεγάλους αεραγωγούς εμπρός , ένα ειδικό πλέγμα στην μάσκα εμπρός από το ψυγείο,  χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης και την απαραίτητη αεροτομή πίσω. 

Ο κινητήρας που θα χρησιμοιεί θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο ίδιος που φορά και η έκδοση hatchback Megane GT με τους 202 ίππους, ενώ θα υπάρχει και μια έκδοση  diesel  με 163 ίππους. Αμφότεροι οι κινητήρες θα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.
Στις υπόλοιπες εκδόσεις οι κινητήρες θα είναι οι γνωστοί μας που χρησιμοποιεί η Renault για το Megane. 

Mε τον ανταγωνισμό να σηματοδοτείται από τις αντίστοιχες εκδόσεις των Ford Focus, Opel Astra και Volkswagen Golf το Megane Sport Tourer δεν έχει και πολύ εύκολο έργο να επιτελέσει και αναμένεται να δούμε στη Γενεύη τόσο τις τιμές (στην Αγγλία η τιμή εκκίνησης θα είναι 18.500 στερλίνες) όσο και τις εκδόσεις σε επίπεδο εξοπλισμού για να δούμε πόσο ανταγωνιστικό θα είναι το γαλλικό station  απέναντι στους αντιπάλους του. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube