Ταινία με τον Antonio Banderas ως Ferruccio Lamborghini

Ταινία με τον Antonio Banderas ως Ferruccio Lamborghini

Στη βιογραφική ταινία για τον Ferruccio Lamborghini θα πρωταγωνιστεί ο Antonio Banderas, ενώ τον Enzo Ferrari θα υποδύεται ο Alec Baldwin.

Από τις αρχές του 2016 γνωρίζουμε ότι πρόκειται να γυριστεί μια ταινία αφιερωμένη στη ζωή του Ferruccio Lamborghini, και αυτές τις μέρες έγινε γνωστός το ποιος θα τον υποδυθεί.

Ο άνθρωπος που θα ενσαρκώσει τον Lamborghini στη μεγάλη οθόνη δεν είναι άλλος από τον Ισπανό Antonio Banderas. Ταυτόχρονα διέρρευσε και η πληροφορία ότι ο ρόλος του μεγάλου του αντιπάλου, του Enzo Ferrari, έχει δοθεί στον Alec Baldwin. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Michael Radford, ο άνθρωπος που το 1994 είχε κερδίσει το Όσκαρ Σκηνοθεσίας για την ταινία Il Postino.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Matt Damon και Liam Neeson πρωταγωνιστές σε ταινία για το Isle Of Man TT

Το σενάριο της ταινίας, η οποία προς το παρόν ακούει στον τίτλο Lamborghini – The Legend, θα γραφτεί από τον Bobby Moresco, σεναριογράφο του Crash, και θα βασίζεται στο βιβλίο Ferruccio Lamborghini: La storia ufficiale που έχει γράψει ο γιός του Ferruccio, Tonino. «Το βιβλίο μου είναι το μόνο κείμενο που σέβεται τη ζωή του πατέρα μου, πέρα από θρύλους και ιστορίες που γράφουν ή λένε άλλοι, προσπαθώντας να κερδίσουν λίγη δημοσιότητα», δήλωσε ο Tonino Lamborghini. «Πιστεύω ότι η ταινία αυτή θα μπορέσει να μεταφέρει στους θεατές την προσωπικότητα του πατέρα μου: ενός χαρισματικού άνδρα γεμάτου ενέργεια και πάθος».



Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι στην Ιταλία, ενώ στους κινηματογράφους την περιμένουμε μέσα στο 2018.

[Πηγές: R&T, Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube