Νταλίκα σπέρνει τον όλεθρο στην Κίνα [videos]

Νταλίκα σπέρνει τον όλεθρο στην Κίνα [videos]

Παρασέρνει αυτοκίνητα, σκούτερ, ποδηλάτες και πεζούς σε διασταύρωση μέσα στην πόλη. ΠΡΟΣΟΧΗ, Η ΣΚΗΝΗ ΣΟΚΑΡΕΙ.

Τα φρικιαστικά video δείχνουν την ασταμάτητη ορμή που έχει μια νταλίκα 40 τόνων, ακόμα κι όταν κινείται μέσα στην πόλη.

Το δυστύχημα έγινε πριν από δύο μήνες στην πόλη Zhaoqing της επαρχίας Guangdong, στην Κίνα.

Ο οδηγός της νταλίκας δεν πρέπει να έμεινε χωρίς φρένα, αφού τον βλέπουμε τελικά να φρενάρει και να σταματά αφού έχει παρασύρει τα πάντα στο διάβα του. Άρα πρέπει να ήταν εντελώς αφηρημένος ή απασχολημένος με κάτι άλλο όταν έφτασε σε διασταύρωση όπου περίμεναν στο κόκκινο φανάρι σειρά τα αυτοκίνητα και τα δίκυκλα.

Η νταλίκα παρέσυρε και παραμέρισε το πρώτο σταματημένο αυτοκίνητο, αναποδογύρισε στις πόρτες ένα RAV4 και το έσπρωξε πρώτα πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο και κατόπιν με τη σκεπή πάνω σε ένα στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να πάρουν και φωτιά, αφού είχαν παρασύρει κι ένα σκούτερ που διέσχιζε τη διασταύρωση με πράσινο.

Δύο ποδηλάτες πήραν χαμπάρι το χαμό κι άρχισαν να κάνουν ορθοπεταλιά για να ξεφύγουν. Ο ένας ξέφυγε, αλλά ο άλλος ήταν άτυχος αφού καταπλακώθηκε από το στύλο που έριξε το RAV.

Τελικά το φορτηγό κατάφερε να σταματήσει πάνω στη νησίδα αφού είχε περάσει τη διασταύρωση. Και στο πρώτο video βλέπεις τον οδηγό του να ανοίγει την πόρτα και να βγαίνει για να δει τι έκανε…

Ο απολογισμός ήταν θλιβερός, αν και όχι η εκατόμβη που θα περίμενε κανείς. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν. Και το ευτύχημα είναι ότι κανείς από τους τραυματίες δεν πέθανε στη συνέχεια.

Ηθικό δίδαγμα: Όταν κανείς οδηγεί ένα όχημα 40 τόνων θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος κάθε στιγμή.


Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube