Κάποιος πετάει τρακαρισμένα Prius στο κέντρο της πόλης

Κάποιος πετάει τρακαρισμένα Prius στο κέντρο της πόλης

Ποιος πετάει τρακαρισμένα Toyota Prius στο κέντρο μεγάλων πόλεων της Ευρώπης και της Αμερικής; Και γιατί;

Υπάρχει ένα αυτοκίνητο που οι Clarkson, Hammond και May, η πρώην Αγία Τριάδα του Top Gear, μισούν πέρα από κάθε άλλο. Είναι το Toyota Prius.

Κάθε φορά που οι σημερινοί οικοδεσπότες του The Grand Tour θέλουν να δώσουν ένα παράδειγμα που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την χαρά και την απόλαυση της οδήγησης, αναφέρονται στο Prius. Στο παρελθόν, στο Top Gear, είχαν καταστρέψει διάφορα αυτοκίνητα. Είχαν πετάξει ένα πιάνο πάνω σε αυτοκίνητο, άλλα τα είχαν ανατινάξει ή πατήσει με τανκ ή τα είχαν πετάξει από γερανό. Κάποια τα άφησαν να καούν. Γενικά, είχαν δείξει μεγάλη επινοητικότητα ως προς τους τρόπους καταστροφής αυτοκινήτων. Το παράδοξο είναι όμως ότι παρά την… «συμπάθειά τους» στο Prius, ως τώρα δεν το είχαν συμπεριλάβει στη λίστα των αυτοκινήτων που κατέστρεψαν.

Ε, λοιπόν… Ήρθε η ώρα του. Η παραγωγή του The Grand Tour «φυτεύει» διάφορα τρακαρισμένα Prius σε κεντρικά σημεία μεγαλουπόλεων της Ευρώπης και της Αμερικής. Τα αυτοκίνητα έχουν τα αυτοκόλλητα της εκπομπής στις πόρτες, μεταφέροντας το μήνυμα ότι το The Grand Tour πέρασε από εκεί. Αυτόν τον τρόπο διάλεξαν για να προμοτάρουν το show εν όψει της πρεμιέρας της εκπομπής στο Amazon την Παρασκευή.


Στο Kings Cross, στο Λονδίνο


Στο Βερολίνο


Στο
Walk of Fame του Hollywood

Πηγή R&T

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube