Γιαγιά 81 ετών οδηγεί καθημερινά ένα Subaru WRX STi [video]

Γιαγιά 81 ετών οδηγεί καθημερινά ένα Subaru WRX STi [video]

Ποτέ δεν είναι αργά για να αγοράσεις το σπορ αυτοκίνητο που πάντα ήθελες, όπως αποδεικνύει μία 81χρονη γιαγιά από την Πολωνία.

Η αγάπη για τα γρήγορα αυτοκίνητα, χρόνια δεν κοιτά. Η Michalina Borowczyk-Jedrzejek είναι μια κυρία 81 ετών την οποία σίγουρα ζηλεύουν πολλοί νεότεροι, αφού κυκλοφορεί καθημερινά με ένα Subaru WRX STi.

Η Michalina Borowczyk-Jedrzejek είχε στην κατοχή της παλιότερα πολλά μοντέλα της Opel, μια BMW και ένα Mazda, αλλά πάντα ήθελε να αποκτήσει ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο. Και τα κατάφερε μόνο όταν βγήκε στη σύνταξη. Μετά από 13 χρόνια οικονομίας έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, αποκτώντας ένα Subaru WRX STi, αξίας περίπου €46.000 στην Πολωνία. «Αυτό το αυτοκίνητο έχει ψυχή, έχει δυνατή καρδιά και, αντίθετα με άλλα αυτοκίνητα, με αυτό έχω κολλήσει», δηλώνει η ίδια.

Η 81χρονη Michalina κάνει περίπου 15.000 km ετησίως με το WRX της, κινούμενη μεταξύ της πόλης Katowice, όπου κατοικεί, και των Czestochowa, Krakow και Wroclaw. Η σύνταξή της βέβαια δεν θα έφτανε για τα αυξημένα έξοδα χρήσης και συντήρησης του WRX. Ευτυχώς, έχει κληρονομήσει μερικά διαμερίσματα από τα οποία εισπράττει ενοίκια, οπότε μπορεί να αντεπεξέλθει.

Δείτε video της πολωνικής τηλεόρασης tvn με τη Michelina και το WRX STi της, εδώ.

[Πηγή: Auto Evolution]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube