Για ασήμαντο περιστατικό στο δρόμο του έριξε και χαριστική βολή! [video]

Για ασήμαντο περιστατικό στο δρόμο του έριξε και χαριστική βολή! [video]

Ένα απλό περιστατικό στο δρόμο πέρασε από τη λογομαχία στη συμπλοκή και κατέληξε στη δολοφονία.

Το περιστατικό στο video εξελίσσεται στις Φιλιππίνες και ενώ ξεκινά με «κουβέντα» παίρνει αδιανόητη και απρόβλεπτη διάσταση.

Το περιστατικό αφορά προφανώς την παρενόχληση ποδηλάτη από αυτοκίνητο ή το αντίθετο. Και ενώ στο videο φαίνεται ότι ανταλλάσσονται εξηγήσεις, ο οδηγός του αυτοκινήτου και πιο μικρόσωμος πετάγεται έξω και επιτίθεται στον ποδηλάτη. Ύστερα από την ανταλλαγή κάποιων χτυπημάτων, το περιστατικό εξελίσσεται σε πάλη, κατά την οποία ο ποδηλάτης φαίνεται να κατατροπώνει και να ακινητοποιεί τον οδηγό και στη συνέχεια να τον αφήνει, οπότε κι αυτός μπαίνει στο αυτοκίνητο.

Η «κουβέντα» συνεχίζεται για λίγο ακόμη με τον οδηγό καθήμενο στη θέση του και τον ποδηλάτη στο παράθυρο του συνοδηγού, Στη συνέχεια ο ποδηλάτης απομακρύνεται λίγα μέτρα, πεζή και με το ποδήλατο ανά χείρας, και τότε ο οδηγός ξαναβγαίνει κρατώντας ένα πιστόλι, πλησιάζει και πυροβολεί μία ή δύο φορές τον ποδηλάτη, ο οποίος σωριάζεται στο δρόμο. Και τότε ο οδηγός στέκεται από πάνω του, πυροβολώντας τον ακόμη μια φορά, εν είδει χαριστικής βολής! 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube