Ένα Nissan Leaf κάθε 10’ παραγγέλνουν οι Ευρωπαίοι

Ένα Nissan Leaf κάθε 10’ παραγγέλνουν οι Ευρωπαίοι

Η δεύτερη γενιά του ηλεκτρικού Nissan αναμένεται να απογειώσει κι άλλο τις πωλήσεις της εταιρείας στη Γηραιά Ήπειρο.

Το 2017 ήταν μια χρονιά με ρεκόρ πωλήσεων για τη Nissan, που συγκεκριμένα στην Ευρώπη κατέγραψε αύξηση 3,8% σε σχέση με το 2016.

Το καλύτερο είναι όμως ότι η εταιρεία προβλέπει ένα ακόμα πιο πετυχημένο 2018, το οποίο έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς. Ο ένας εξ’ αυτών είναι ο εντυπωσιακός ρυθμός με τον οποίο καταγράφονται οι προπαραγγελίες της δεύτερης γενιάς του Leaf, του ηλεκτρικού μοντέλου της εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Επίσημο: Nissan Leaf 2018 [video]

Χωρίς να έχει αρχίσει καν να πωλείται κανονικά, η ζήτησή του σπάει ρεκόρ, αφού κάπου στην Ευρώπη γίνεται μια προπαραγγελία κάθε δέκα λεπτά της ώρας.

Έτσι είναι πολύ λογικό η Nissan να είναι αισιόδοξη, αφού εκτός των άλλων η ζήτηση για το Qashqai καλά κρατεί. Συγκεκριμένα ήταν ακόμα μια χρονιά που σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων, ενώ ήδη περισσότερα από 3.000.000 αυτοκίνητα έχουν βγει από το εργοστάσιο του Sunderland σε λιγότερα από 12 χρόνια εμπορικής σταδιοδρομίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Nissan Qashqai 1.5 dCi ΜΥ2017

Παρά τον πιο φρέσκο ανταγωνισμό που έχει αποκτήσει, το Qashqai το 2017 σημείωσε αύξηση πωλήσεων 1,2% σε σχέση με το 2016, κάτι που εν μέρει βέβαια ήταν αναμενόμενο αφού ανανεώθηκε.

[Πηγή: Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube