Η Unplugged Performance αγριεύει το νέο Model 3 Performance

Η Unplugged Performance αγριεύει το νέο Model 3 Performance

Σαν να μη μας έφταναν οι βελτιώσεις του καινούργιου Model 3 Performance, η Unplugged Performance το απογειώνει ακόμα περισσότερο.

Η Unplugged Performance έχει γίνει διάσημη για τις επεμβάσεις της στα Tesla, τόσο αεροδυναμικές, όσο κι αυτές που αποσκοπούν σε αναβάθμιση του στησίματος. Έχει μάλιστα διαγωνιστεί με μοντέλα της στη διάσημη ανάβαση του Pikes Peak, ενώ προετοιμάζει τα περιπολικά Tesla για τις αμερικανικές αστυνομικές δυνάμεις. Θα μπορούσε να της ξεφύγει το νέο Model 3 Performance;

Το πολυαναμενόμενο κορυφαίο Highland παρουσιάστηκε επίσημα πριν λίγες μέρες. Αν σας άνοιξε η όρεξη, η Unplugged Performance έχει εκείνα τα καλούδια που θα κάνουν το Model 3 Performance σας να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Με 3,1” για το 0-100, αυτό το 3άρι έχει την εμφάνιση που αντιστοιχεί στα γκάζια του

Model 3 Performance

Το πακέτο κοστίζει $7.430 (€6.920) και περιλαμβάνει την πίσω αεροτομή Ascension-R, έναν μπροστινό διαχύτη, κάρμπον επένδυση στον εργοστασιακό πίσω διαχύτη, πλαϊνά μαρσπιέ, πτερύγια στους μπροστινούς αεραγωγούς και βέβαια, όλα αυτά είναι από ανθρακονήματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ένα Tesla Model 3 έκανε ρεκόρ στην κατηγορία του στο Pikes Peak [video]

Δεν πρόκειται για εξαρτήματα που απλώς προσθέτουν σε αγριάδα, αφού το αεροδυναμικό κιτ αναπτύχθηκε με τη βοήθεια της προσομοίωσης της δυναμικής των ρευστών (CFD). Υπάρχει η επιλογή του γυαλιστερού ή του ματ φινιρίσματος, χωρίς να υπάρχει διαφοροποίηση στην τιμή.

Model 3 Performance

Προφανώς, όλα τα παραπάνω επιφέρουν βελτίωση στη μεγιστοποίηση της downforce, αλλά θα πρέπει να περιμένετε μια μικρή αρνητική επίπτωση στην αυτονομία. Ο αμερικανικός βελτιωτικός οίκος πάντως δεν ανακοινώνει πόσο πλήττεται η εμβέλεια του καινούργιου Model 3 Performance. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Περιπολικό Tesla Model Y για τo SPPD από την Unplugged Performance

Θεωρεί ότι όποιος επιλέγει τα προϊόντα της, έχει ήδη «βαρύ πόδι», οπότε η κάλυψη μεγάλων αποστάσεων δεν είναι το φόρτε του.

Model 3 Performance

Το πακέτο πωλείται και μεμονωμένα. Μπορείτε να επιλέξετε ποια εξαρτήματα είναι του γούστου και να προσθέσετε μόνο αυτά. Τα μπροστινά πτερύγια στα άκρα του προφυλακτήρα κοστίζουν $265 (€247), ενώ η πίσω αεροτομή είναι πολύ ακριβότερη στα $2.695 (€2.510). Δείτε τα αναλυτικά στη σελίδα της Unplugged Performance.

Για να αναδειχθεί περισσότερο, προσφέρονται και μια επιλογή από ζάντες. Αυτές που φορά το εικονιζόμενο όχημα είναι οι UP-05, που πωλούνται προς $4.695 (€4.370) η 4άδα, οπότε ένα 3άρι όπως το βλέπετε, θα σας κοστίζει €11.000+ από τα €55.990 που ζητά η ελληνική αντιπροσωπεία. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους πιο ανοιχτοχέρηδες, προσφέρονται κάρμπον τροχοί για όλα τα Tesla. Ναι, ακόμα και για το αρχικό Model S του 2012. Υπάρχουν βέβαια επιλογές που ξεπερνούν τα $20 χιλιάρικα, δηλαδή ενδέχεται να είναι ακριβότερες από το ίδιο το μεταχειρισμένο μοντέλο του Elon Musk. Άουτς!

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube