700 παραγγελίες για τη νέα Lamborghini Huracán

700 παραγγελίες για τη νέα Lamborghini Huracán

Τρίβουν τα χέρια τους οι άνθρωποι της ιταλική φίρμας από την πρόωρη εμπορική επιτυχία του νέου μοντέλου.

Η νέα Huracán, αντικαταστάτης της Gallardo, εξελίσσεται σε μεγάλη εμπορική επιτυχία για την Lamborghini, καθώς μέσα σε ένα μήνα κατάφερε να πραγματοποιήσει 700 παραγγελίες.

Για να καταλάβετε το «μέγεθος» των 700 παραγγελιών μέσα σε ένα μήνα εμπορικής ζωής, αρκεί να αναφέρουμε ότι οι περσινές ετήσιες πωλήσεις της Lamborghini ήταν 2.121 κομμάτια. Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι βοήθησε και η προσμονή των οπαδών και καλών πελατών της ιταλικής φίρμας για ένα νέο βασικό μοντέλο, μιας και η δημοφιλής Gallardo υπήρχε στην αγορά για δέκα χρόνια.

Για αυτό τον λόγο, η Lamborghini παρουσιάζει το νέο της μοντέλο σε εκδηλώσεις για VIP και καλούς πελάτες. Για εμάς τους υπόλοιπους, το παγκόσμιο ντεμπούτο της νέας Lamborghini Huracán θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση της Γενεύης. Μάλιστα, η Huracán θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα αποκαλυφθεί σε αυτή την διεθνή έκθεση και θα συνοδεύεται από το πρώτο επίσημο βίντεο του μοντέλου, σκηνές του οποίου είδαμε να γυρίζονται στο Los Angeles πριν μερικές ημέρες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube